Alumínium mentes dezodor gyerekeknek

Frissítve: 2024.06.09.

Te is a legjobbat szeretnéd gyermeked számára?

Az alumínium mentes dezodor gyerekeknek kapható változatát azok a szülők fogják választani, akik mindenből a legjobbat akarják nyújtani gyereküknek.

aluminium mentes dezodor gyerekeknek

Ez persze minden szülőben közös, de ha a nemes szándék meg is van, sokan nem néznek utána az új lehetőségeknek – nem önhibájukból, hanem amiatt is, mert hiányoznakaz érthető magyarázatok az adott területen. Küszöböljük ki együtt ezt a hiányosságot a gyermektestápolás témakörében.

Alumínium mentes dezodor gyerekeknek – miért éri meg váltanod?

Sok kozmetikum a mai piacon tele van durva vegyi anyagokkal. Még a gyerekeknek szánt termékek is! Normális, ha egészségügyi, biztonsági aggályaid vannak azzal kapcsolatban, hogy melyik dezodor vagy izzadásgátló a legjobb választás, különösen, ha a gyerekeidről van szó.

Az alumíniumot tartalmazó izzadásgátló termékek hatóanyaga elzárja a pórusokat, és ezáltal a természetes és egészséges (a testet hűtő és méregtelenítő) izzadást gátolják meg.

Ami az alumínium mentes dezodor gyerekeknek vagy akár a felnőtteknek is gyártott változatát illeti, mindkettőre érvényes, hogy ezek nem az izzadást gátolják meg, nem a pórusokat „bolondítják meg” a hatásukkal.

Ezért is nevezik őket dezodornak és nem izzadásgátlónak. Az izzadásgátlóval szemben ugyanis a dezodor nem a test normális életműködéseire, hanem az illatokra hat. Semlegesíti az izzadságszagot. Hiszen nekünk azzal van problémánk – és nem feltétlenül az izzadsággal! Egy megelőző összetevőt is tartalmaznak, ez azonban nem a problémás (pl. bőrirritációkat is okozó) alumínium, hanem pl. a sima és klasszikus, kiváló minőségű púder lehet.

Ha pedig mindehhez még azt is hozzátesszük, hogy az alumíniummentes dezodor gyerekeknek kialakított fajtája ápolja, hidratálja is a bőrt, akkor egy nyertes, természetes megoldás képe tárul elénk, amely minden összehasonlítási kategóriában győz!

aluminium mentes dezodor gyerekeknek hidratalt

Az alumínium mentes dezodor gyerekeknek kimondottan ajánlott. De miért?

Szerencsés esetben a gyerekek rengeteget mozognak, így erősen izzadnak is. Ez így van jól, mert nem is szeretné senki vattába csomagolva, porcelánbabaként a vitrinben tartani a csemetéjét.

Persze ettől még az ápoltságra és a higiéniára is adni kell. De nem az egészség árán! Ez a nagy különbség a koncepcióban, amely az alumínium mentes dezodor gyerekeknek kifejlesztett változata mögött áll.

Konkrétabban: az alumíniumos izzadásgátló esetében a hatóanyag összehúzza a pórusokat. A test méreganyagai nem tudnak kiürülni, és ennek köszönhető az, hogy a szer egyáltalán működik: azért, mert a kiürülő méreganyagokból a baktériumok nem szaporodnak el, ezért a gyereknek nem lesz testszaga.

Csakhogy mindaz a toxin, amitől az izzadás egyébként megszabadít, a szervezetben marad. Ennél még az is egészségesebb lenne, ha hagynánk, hogy a gyereknek egy kis testszaga legyen!

De vajon mi lenne, ha nem a mirigyeket zárnánk el, hanem az alumínium mentes dezodor gyerekeknek kifejlesztett változatait használnánk? Ezzel simán meg lehet szabadulni az izzadságszagtól, sőt: természetesen finom illatok (a srácos kókusz-menta, a kis hercegnőkhöz remekül illő citrom-levendula vagy a már-már kamaszos citromfű-gyömbér kombináció…) fogják belengeni a gyermeked körül a jelenléte által amúgy is kellemes, különleges légkört. ?

aluminium mentes dezodor gyerekeknek legkor

Védelem kockázatok nélkül?

Nem csupán az számít, hogy a gyermeked jó illatú, hanem elsősorban az, hogy egészséges legyen. A kozmetikának és a higiéniának csakis az az értelme és a rendeltetése, hogy a test egészségét támogassa, hiszen kortól és nemtől függetlenül pontosan az a szép és a kellemes egy ember testi jelenlétében, ha a szervezet egészségét sugározza tovább.

Egyetértesz ezzel a céllal? Ha igen, akkor érdemes tudnod arról, hogy mi természetes összetevők legjobb keverékét kínáljuk Neked, amely biztosítja gyermeked számára a szükséges védelmet, az endokrinzavarok kockázata (pórusok eltömése, mirigyek elzáródása stb.) nélkül, kizárólag természetes összetevők felhasználásával.

Ne feledd: az izzadásgátlók – az alumínium mentes dezodorokkal szemben – egyértelműen negatív hatást gyakorolnak az emberi mikrobiomra, amely az emberi testben és a bőr felszínén élő mikroorganizmusok alkotta, érzékeny ökológiai rendszer.

Mindannyiunknak olyan higiéniai és kozmetikai szerekre van szükségünk, amelyek:

  • nem hatnak negatívan a bőrünket egészségesen tartó, természetben előforduló mikrobákra;
  • nem zárják el a pórusainkat, hogy aztán a szervezetben maradjanak a kártékony méreganyagok;
  • igenis engednek természetesen izzadni, de a testszagot kiküszöbölik, sőt, finom illatokkal kiváltják;
  • megelőzik a bőrirritációt, kipirosodást, viszkető és fájó, feldörzsölt bőrön, az érzékeny, hónalji részen.

Kevesebb izzadás – izzadásgátló nélkül?

Alumínium mentes natúr dezodorjaink nem tömítik el az izzadságmirigyeket. Így a gyermek még mindig izzadhat egy kicsit – ami egyenesen előnyös –, de lényegesen kevesebbet, mint a dezodor használata nélkül.

Sőt, nagyon érdekes az is, hogy a mesterséges, potenciálisan mérgező anyagok kizárásával sokan valójában hajlamossá válhatnak arra, hogy idővel kevesebbet izzadjanak, miután természetes dezodorra váltanak.

aluminium mentes dezodor gyerekeknek vidam

Nem is csoda: a szervezetnek már nem kell annyira kínlódnia, hogy megszabaduljon a mesterséges szerektől, amelyeket megoldásként kínál fel a kozmetikai ipar, csakhogy maguk is problémává válnak.

Te is biztonságos és gyengéd dezodort szeretnél a gyermekednek? Számunkra is mindig ők az elsők, és elsősorban rájuk gondolunk: nézd meg a fiatal korosztálynak szóló kínálatunkat!

Hagyj üzenetet

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük